ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

1. A Felhasználó adatai

A Felhasználó a Honlapon történő vásárlásai során megadja a személyes adatait (többek közt a nevét, a címét, valamint az e-mail elérhetőségét). Ezen adatok összegyűjtése a vásárlási és értékesítési folyamat részét képezi. A Honlap meglátogatása automatikusan megjeleníti a Honlap számára a Felhasználó internetprotokoll, azaz IP címét is annak érdekében, hogy a Honlap felismerhesse a Felhasználó böngészőjét, illetve az általa használt operációs rendszert. Amennyiben alkalmazható az e-mail marketing, a Felhasználó engedélye mellett a Honlap e-maileket küldhet a Felhasználó számára a fontos információkról, így például az legújabb frissítésekről, szolgáltatásokról és termékekről.

A Honlap fenntartja a jogot, hogy a Felhasználó személyes adatait (mind a származtatott, mind az általa megadott információkat) kiadhatja, illetve nyilvánosságra hozhatja kormányzati tisztviselők, valamint bűnüldöző szervek részére, ha azt a Honlap - kizárólagos és ésszerű belátása alapján - szükségesnek véli az érvényben lévő jogszabályok betartásához, illetve, ha azt a kormányzati szervek és ügynökségek kifejezetten kérik.

2. Hozzájárulás

Amennyiben a Felhasználók személyes adatait másodlagos okokból, például marketing céllal szeretné a Honlap megtudni, akkor közvetlenül a Felhasználótól kér hozzájárulást, melyet a Felhasználó el is utasíthat.

A Felhasználó által megadott hozzájárulás természetesen bármikor vissza is vonható, ha a Felhasználó ezzel kapcsolatban meggondolja magát. A Felhasználó tehát visszavonhatja a hozzájárulását a Holnap Felhasználóval való kapcsolatteremtésével, a Felhasználó adatainak gyűjtésével, azok felhasználásával és továbbadásával kapcsolatban. A hozzájárulás visszavonásához kérjük lépjen kapcsolatba a Honlap üzemeltetőjével, tartalmának kezelőjével.

3. Közzététel

A Felhasználó személyes adatait – amennyiben a Honlapot erre törvény, rendelet kötelezi, illetve, ha a Felhasználó a Felhasználói Feltételeket megsérti – a Honlap nyilvánosságra hozhatja.

4. Fizetés

Valamennyi közvetlen fizetési csatorna, illetve fizetési rendszer betartja a kötelező előírásokat, szabályokat. A fizetési csatornákra, rendszerekre irányuló, szigorúan előírt követelmények segítenek a Felhasználó fizetési kártyaadatainak biztonságos kezelésében mind a Honlap, mind az azzal kapcsolatban lévő szolgáltatók tekintetében.

5. Harmadik fél által nyújtott szolgáltatások

A Honlappal kapcsolatban lévő Harmadik Felek a Felhasználók adatait többnyire csak olyan mértékben akkumulálják, használják, illetve teszik közzé, amennyi ahhoz szükséges, hogy szolgáltatásaik megvalósítása sikeresen megtörténhessen.

Bizonyos Harmadik Felek, így például a fizetési csatornák és rendszerek, valamint az egyéb fizetési tranzakciókat elvégző szolgáltatók viszont saját adatkezelési szabályzatuk alapján kezelik azon Felhasználói adatokat, melyek elengedhetetlenek a sikeres tranzakciók lebonyolításához.

Ezen Harmadik Felek esetén kérjük a Felhasználókat, hogy alaposan tekintsék át ezen szolgáltatók Adatkezelési Szabályzatait annak érdekében, hogy tisztában lehessenek a személyes adataik pontos kezelési módjával.

Továbbá kérjük a Felhasználókat, hogy vegyék figyelembe, hogy egyes Harmadik Felek székhelye, illetve címe nem a Honlap, valamint nem a Felhasználó joghatósági területén található. Amennyiben tehát a Felhasználó olyan tranzakciót végez, mely a Harmadik Fél szolgáltatási körébe tartozik, akkor a Felhasználó adataira azon joghatóság(ok) rendelkezései, törvényei vonatkoznak, ahol az adott Harmadik Fél székhelye, és/vagy címe található.

Ha a Felhasználó elhagyja ezen Honlapot, illetve, ha a Felhasználót ezen Honlap egy Harmadik Fél honlapjára, alkalmazására irányítja át, akkor a Felhasználóra már nem ezen Adatvédelmi Szabályzat és nem ezen Honlap Felhasználói Feltételei vonatkoznak.


Linkek


Amennyiben a Felhasználó a Honlapon elérhető linkre kattint, akkor az adott link a Honlapról egy másik platformra irányítja a Felhasználót. A Honlap nem vállal felelősséget más honlapok adatkezelési gyakorlatáért, így kérjük a Felhasználókat, minden esetben alaposan olvassák át azok Adatkezelési Szabályzatait.

6. Biztonság

A Felhasználók személyes adatainak biztonsága érdekében racionális óvintézkedéseket végzünk, valamint lépést tartunk az iparág eminens gyakorlataival az adatvesztés, a jogosulatlan adathozzáférés és az illetéktelen adathasználat, a jogtalan adatközzététel, az adatmegsemmisítés és az illetéktelen adatmódosítás elhárítása érdekében. Amennyiben a Felhasználók megadják fizetési kártyaadataikat a Honlap számára, ezen adatok biztonságos SSL, illetve megbízható AES-256 titkosítással kerülnek tárolásra. Habár az interneten alkalmazott adatátvitel, illetve elektronikus tárolás egyetlen módja sem 100 százalékosan megbízható, a Honlap betartja az erre vonatkozó összes követelményt és a nagyobb biztonság elérése érdekében további általánosan elfogadott iparági irányelveket is követ.

7. Hozzájárulási korhatár

A Honlap használatával a Felhasználó kijelenti, hogy a lakhelye szerinti országban elérte a nagykorúságot, és beleegyezik abba, hogy kiskorú hozzátartozója számára engedélyezi a Honlap használatát.

8. Jelen Adatvédelmi Szabályzat módosításai

A Honlap fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa az Adatkezelési Szabályzatot. Ennek fényében kérjük a Felhasználókat, rendszeresen olvassák át azt. A változtatások és a helyesbítések a Honlapon való közzétételüket követően azonnal hatályba lépnek. Amennyiben a Honlap lényeges módosításokat végez ezen Adatkezelési Szabályzatban, a Felhasználó értesítést kap azokról annak érdekében, hogy a Felhasználó megismerhesse, hogy milyen adatok kerülnek begyűjtésre, hogyan kerülnek az adatok felhasználásra, illetve, hogy milyen helyzetekben használhatja, hozhatja nyilvánosságra és teheti közzé a Honlap azokat.

Ha a Honlapot üzemeltető, a tartalmát kezelő vállalatot felvásárolják, illetve, ha az egy másik vállalattal egyesülésre lép, a Felhasználó adatai a Honlap új üzemeltetőjéhez, tulajdonosaihoz, tartalmát kezelőihez kerülhetnek át, így a Felhasználók továbbra is igénybe vehetik a Honlap szolgáltatásait.

Elérhetőségek

Amennyiben a Felhasználó a személyes adataival kapcsoltban hozzáférési, törlési, javítási, módosítási igénnyel élne, esetleg panaszt tenne, vagy információhoz szeretne hozzájutni, az alábbi e-mail címen bármikor megteheti: contact@legjobbvernyomasmero.hu